DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Træningstur til Hallandsåsen / Båstad søndag den 20. august 2017 – Både mænd og kvinder

Træningstur til Hallandsåsen / Båstad søndag den 20. august 2017 – Både mænd og kvinder

Søndag den 20. august arrangerer vi fællestur til Hallandsåsen. I 2016 var vi 30 deltagere på denne tur i flere grupper.

Skal du med ACR til Harzen eller køre Båstad Grand Prix i september er dette super god træning. Vi arrangerer turen så alle kan være med. Dette gør vi ved at have mange nivauer i holdinddelingen. Har du aldrig været i Båstad og køre på cykel før så er dette en god mulighed for at prøve det af. Du skal dog være forberedt på at der skal arbejdes hårdt for at køre op af 19% stigninger. Til gengæld kan du så også træne dejlige nedkørsler og nyde den fantastiske udsigt fra toppen af åsen.

Hold A: Helsgaun – Herre Motion 1+ 2

Dette er for de meget øvede/lette ryttere. Turen er på 150 KM med 2.000 højdemeter. Er der mange deltagere vil gruppen blive delt i to niveauer. Turen starter fra P-plads i bunden af åsen(Hjärnarp). Herfra køres der til Båstad og retur.

Hold B: Georg/Madsen – Herre Motion 3 + Damer    

Turen starter fra P-plads i bunden af åsen(Hjärnarp). Vi kører 30-35 KM (med 300 højdemeter) til Båstad som opvarmning på en flot rute med lidt stigninger undervejs. Dette er en meget flot tur. Derefter kører vi en guided tur på Båstad Grand Prix ruten som er 15 KM med 2 meget hårde stigninger med i alt 328 højdemeter. Herefter køres ruten 1 gang mere efter eget valg med eget tempo. Man kan vælge at tage et café stop istedet for at tage den sidste omgang på Grand Prix ruten. Herefter 30-35 KM tilbage over åsen til bilerne. Turen er hermed 80-100 KM afhængig af hvor meget man kører i Båstad.

Båstad Grand Prix

Vi arrangerer fællestur/transport til Båstad Grand Prix den 17. september. Du kan læse mere her og tilmelde dig her. Der er to ruter. Vælger du den lange rute skal du være i super god form og/eller en let rytter. Mere info om dette løb senere – som er Danmarks hårdste motionsløbsrute – som altså køres i Sverige.

Mødested:

Begge hold mødes på Tårnby Torv kl 7:30. Vi kører i bil til Hallandsåsen/Båstad. Udgiften til benzin og broafgift deles blandt deltagerene. Vi kører alle til P-plads i bunden af åsen(Hjärnarp), hvor begge hold starter.

Praktiske oplysninger:

Du skal have bjerg gear for at kunne køre op af disse stejle bakker. Vi er nok hjemme igen sent på eftermiddagen. Mellem 15-17. Vi aflyser hvis det bliver dårligt vejr.

Tilmelding

Send en mail til georg.morsing(snabela)sas.com og oplys: Kan du stille bil til rådighed, og hvis ja hvor mange cykler kan du have med, samt hvilket hold du vil køre med.

Leave a Reply