DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940

Team Integra Advokater (elite team for Amager CR og FBL)

Vi skifter navn og øger ambitionerne for 2018

Efter en meget vellykket start på elitesatsningen for to af Danmarks største licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager CR (ACR), er det tid til at se fremad og øge vores ambitionsniveau i 2018: Vi ruster op på alle fronter med nye ryttere og ikke mindst nyt navn; Team Integra Advokater.

Holdet går også forstærket ind i 2018 på managersiden, hvor Mark Sehested Pedersen kommer ind som sportsdirektør og Tina Dideriksen bliver manager for kvinderne.

”Vi fortsætter med udvikling af vores egne talenter og holder fast i vores mission om at udvikle og give rammerne for elitecykling til vore unge talenter, så de kan udleve drømmen om at dyrke elitesport. Vi holder fast i vores varemærke; respekt, hjælpsomhed og at det godt må være sjovt”, udtaler teammanager og bestyrelsesformand i FBL, David Rasmussen

Jesper Thiesen, næstformand i ACR og samtidig manager i Team Integra Advokater, ser ligeledes en lang række synergier: ”Selvom vi er to forskellige klubber med en forskellig medlemsskare og historik, har samarbejdet i 2017 vist, at på elite- og ledelsesniveau er vi helt ens i vores ambitioner og står skulder ved skulder omkring dette, samt at vi hele tiden bestræber os på at tænke nyt”.

Jesper Thiesen fortsætter: ”Vores ambition er at stille med Danmarks stærkeste DCU-team som et rent københavnerhold med ryttere fra vores to store klubber, hvor vi har en fuld cyklus fra børn over unge til eliteryttere. Ligesom det er et naturligt skridt videre for vores juniorer i Team Cycling Elite Copenhagen, hvorfra vi har tilknyttet 3 førsteårs U23-ryttere som talenter.”

Udsnit af teamet i 2018 – foto: Jesper Skovbølle

Vores plan er stille med et Dame A-hold i 2018, og her kommer Tina Dideriksen ind som en klar forstærkning med sin store erfaring inden for damecykling, som er i rivende udvikling ikke kun her i Danmark: ”Jeg håber, at jeg med min erfaring med kvindecykling kan bidrage med at skabe nogle gode rammer for rytterne. Min vurdering er, at vi kan få et rigtig fint hold, der kan markere sig i de løb, vi deltager i. Vi skal overvejende deltage i danske løb, men også i enkelte udenlandske med større kvindefelter end i Danmark. Jeg glæder mig til at være med til at forsætte den positive udvikling, der er inden for kvindecykling” udtaler Tina Dideriksen.

Mark Sehested Pedersen, med en lang professionel karriere i bagagen, bliver fra i år en del af sportsdirektørgruppen: ”Vores fokus bliver dansk løb, Øresundscuppen, Post Cup samt UCI-løb i Norden, hvor vi skal være med til at præge løbene og søge udbruddene. Holdet i 2018 vil stadig være et meget ungt talenthold, men alle har erfaring nu, og det gør os som hold markant stærkere i 2018. Derudover har vi en håndfuld virkelig stærke dameryttere i teamet, som vi venter os mange podieplaceringer af. Og så stræber vi efter at få mindst én rytter udtaget til Postnord Danmark Rundt” afslutter Mark Sehested Pedersen.

Kontakt Teammanager Jesper Thiesen for at høre mere om teamet på 25566056 eller jt@conwx.com

Team ACR-FBL ryttere 2017:

Nikolaj Christensen
Alexander Bojsen
Søren Aronoff-Jensen
Kristian Karstoft
Niels Leervad Lambertsen
Anton Orn Elfarsson
Jeppe Hanssing
Nicki Hirsvang
Thor Mørup Prødel
Daniel Stampe
Kean Bang-Sørensen

Damerytterne:
Victoria Fuller-Mikkelsen
Rikke Bak Dalgaard
Michelle Lauge Quaade 

Kontakt Jesper Thiesen for at høre mere om teamet på 25566056 eller jt@conwx.com