DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Super stærk duo til Team Synch–Giant

Super stærk duo til Team Synch–Giant

Team Synch–Giant opruster med to stærke ryttere frem mod DM: Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin tiltræder truppen med øjeblikkelig virkning.

”Det er er noget af et scoop, at vi har kunnet overtale Professional Continental-rytter Rasmus Bøgh Wallin og få aktiveret altid stærke Magnus Bak Klaris igen! Smukt, at de to tidligere Amager Cykle Ring-ryttere begge kommer til vores elitehold med styrke og erfaring. Det er vi utroligt stolte over”, udtaler Jesper Thiesen.

Rasmus Bøgh Wallin og Magnus Bak Klaris tiltræder truppen med øjeblikkelig virkning.

Jesper Thiesen, manager for Team Synch–Giant, glæder sig ekstra meget til DM i år:

Covid19 har bevirket, at det har været en rigtig dårlig sæson indtil nu, og da der fortsat er stor usikkerhed omkring de hjemlige løb, kører vi i denne uge UCI-etapeløb i Polen som forberedelse til DM. Med Rasmus og Magnus på holdet har vi fået ryttere, der udover at kunne komme til tops i alle løb også besidder stor international erfaring, de kan dele med vores unge ryttere. Vores ryttere får altid chancen for at køre sig frem under et løb. Det giver glæde og vil kaste sejre af sig – også fra Magnus og Rasmus”, fortsætter Jesper.

Rasmus Bøgh Wallin har i 2019 og 2020 kørt for Riwal Readynez Cycling Team og tidligere på Continental hold i Danmark med en lang række sejre i hjemlige og internationale løb bla. UCI løbet i Uppsala i 2019. Rasmus kan trække i den orange trøje, lige så snart der er kommet en endelig godkendelse fra UCI.

Rasmus Bøgh Wallin udtaler:For mig er det naturligt at skifte til Team Synch-Giant, hvor jeg kan få rammerne til at dyrke elitesport og samtidig have tid til at arbejde med en ny professionel dimension i mit liv: udvidelse af vores træningsplatform samt en ny fysisk cafe i København, som jeg driver sammen med Magnus. Jeg glæder mig enormt til løbene! Især DM sammen med holdet bliver årets løb og et af de første løb for mig siden UCI-løbene i marts”.

Magnus Bak Klaris’ cykelkarriere har også budt på danske og internationale sejre, og han var et mulehår for at komme helt til tops i det franske etapeløb Tour de l’Avenir i 2018. Han havde egentlig stoppet sin cykelkarriere sidste år for at bruge tid på sine universitets-studier, men har trænet hårdt alligevel og vil styrke Team Synch–Giant allerede fra første løb:

”Hen over foråret og sommeren har vi kørt en række træningsløb på den nedlagte flyvestation i Værløse, og da jeg vandt for nogle uger siden, og Rasmus sagde: ”du skal da køre DM”, takkede jeg ja til Team Synch–Giant og muligheden for at køre de løb, jeg har lyst til, og som passer ind i min hverdag. Jeg elsker at træne og savner også løbene enormt og ser virkelig frem mod DM i Middelfart”, beretter Magnus Bak Klaris.

De 11 ryttere, der stiller op til dette års DM i Middelfart for Team Synch–Giant er:

 • Daniel Stampe
 • Simon Svensson
 • Christian Lindquist
 • Andreas Lund Andresen
 • Kasper Søgaard
 • Kristian Broløs Damgaard
 • Benjamin Movang
 • Mattias Nordal
 • Magnus Henneberg
 • Magnus Bak Klaris
 • Rasmus Bøgh Wallin

Team Synch-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager Cykle Ring, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold for unge herrer ryttere.

Kontakt Teammanager Jesper Thiesen for yderligere information på 25566056 eller jt@conwx.com

Magnus og Rasmus bliver en forstærkning til dette hold – foto: Jesper Skovbølle

Leave a Reply