DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Så bliver der så småt kørt cykelløb igen

Så bliver der så småt kørt cykelløb igen

Der bliver så småt kørt cykelløb i Danmark igen. I sidste weekend var der B&U og juniorløb på Roskilde Dyreskueplads, arrangeret af Roskilde CR og Distrikt Sjælland. Klubben var flot repræsenteret med ryttere i alle klasser og mange flotte resultater. Alexander blev nr. 3 i U13 og Peter nr. 3 i U15. I juniorklassen var klubben to juniorteams Team Audi CEC og Team SA-AL Køleteknik CEC Development repræsenteret. Begge teams kørte rigtig flotte løb i en sand Team ABC opvisning. Bedste rytter blev Amager-rytteren Poul Holten Andersen med en 8 plads.

Fredag aften køres Gunnar Asmussens Æresløb på Århus cykelbane, der også er DM i scratch og  pointløb for både damer og herrer. Hos damerne er vores egen Amalie Dideriksen til start og absolut en af topfavoritterne. Hos herrerne er løbets største navn Danmarks verdensmester, verdensrekordholder og OL-guldvinder Lasse Norman Hansen. Amager CR er repræsenteret med de to U17 ryttere, Magnus Bachke og Jakob Falk i B-klassen. Hele stævnet streames fra klokken 18.00 og vises på feltet.dk.     

På lørdag den 20. juni køres der et lukket løb NAS-Cup for A-ryttere. Det foregår på de gamle landingsbaner i Værløse. Klubbens Team Synch-Giant deltager.       

Tak for input fra Klaus Falk

Leave a Reply