DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Rikke Bak Dalgaard skifter til hollandsk cykling i 2019

Rikke Bak Dalgaard skifter til hollandsk cykling i 2019

Rikke Bak Dalgaard skifter til hollandsk cykling i 2019:

Pressemeddelelse, tirsdag den 13. november 2018

Det er med stolthed og glæde, at vi kan annoncere, at endnu en af vores stærke eliteryttere, Rikke Bak Dalgaard, fra 1 januar 2019 er at finde på det stærke hollandske team, Restore Women Cycling Team. Rikke har kørt en rigtig flot sæson for Team Integra Advokater – Giant med en del podiepladser og rangerer som nr. 3 på DCUs dame-elitelisten i 2018.

Jesper Thiesen, manager for Team Integra Advokater – Giant, glæder sig meget over skiftet for Rikke:

Rikke har været krumtappen hos damerne de sidste to år, og det er virkelig glædeligt, at hun nu får chancen for at køre de helt store løb i Holland og Belgien. Vi er et ungt talenthold med hovedfokus på at give eliterytterne dels optimale konkurrencerammer dels understøtte, at de kan komme videre i deres cykelkarriere i udlandet eller på kommercielle hold. Med Rikkes skift er det den tredje rytter, vi sender videre i år, og det viser, at vi har fat i det helt rigtige, og vi er lykkelige og glade på Rikkes vegne og håber, at det kan være vejen frem for hende mod en professionel kontrakt. Hollandsk kvindecykling er betydeligt stærkere funderet, og der er markant bedre vilkår end i Danmark”, udtaler Jesper Thiesen.

Rikke tager skridtet fuldt ud og flytter til Holland i starten af marts, hvor de første løb bliver afviklet. Sæsonmålene for 2019 er bla. løb som Lotto Belgium cup, Healthy Aging Tour, Bene Ladies Tour og forskellige UCI løb. Rikke var i weekenden på træningsophold hos Restore Cycling Team, som ikke var i tvivl om tegne en kontrakt med Rikke.

Min drøm har de sidste par år været at blive professionel cykelrytter, og derfor tager jeg springet fuldt ud og flytter til Holland, hvor rammerne er anderledes, og hvor der vil være benhård konkurrence. Det bliver utroligt spændende at prøve noget ”nyt” i et andet land, hvor løbene er mere intense og jeg er stolt af kunne tage springet”, fortæller Rikke.

Team Integra Advokater-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager CR, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold for unge herrer og kvinder.

Rikke Bak Dalgaard, her ved DM i Nysted – foto: Jesper Skovbølle

 

Kontakt Teammanager Jesper Thiesen for at høre mere om teamet på 25566056 eller jt@conwx.com

Leave a Reply