DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater fra VM og SM weekend

Resultater fra VM og SM weekend

Det har været en begivenhedsrig weekend, hvad cykling angår. Dels med VM i Bergen og på hjemlig grund har der været kørt om de Sjællandske Mesterskaber i Parløb lørdag og i linieløb søndag. Samtidig har vi haft en delegation i Jylland, hvor der lørdag blev kørt jysk/fynsk mesterskab i enkeltstart i Haderslev og linieløb søndag i Esbjerg. Ja og det blev både til VM medalje og Sjællands Mesterskab. Ja, så denne weekend er der sejre igen 🙂 Dette var sidste løbsweekend på Sjælland, for denne sæson, næste weekend gælder det løbene i Tønder og Bov.

Lørdag Jysk/Fynsk Mesterskab i enkeltstart Haderslev Starup Cykelklub:
B-klassen: 1. Kean Bang Sørensen, team ACR-FBL (Kean har point nok og rykker op i A-klassen, til søndagens løb).
U17 piger: 2. Laura Auerbach-Lind, (4. Nadja Reichel)
U15 piger: (3. Solbjørk Minke Anderson, 5. Trille Reichel, 6. Emma Flindt Hansen)
U13 drenge: 4. Rasmus Ritz Frederiksen (flot kørt Rasmus)

Rasmus Ritz Frederiksen blev flot nr. 4 ved JF mesterskab i enkeltstart.

Lørdag SM i Parløb Værløse-Farum Cykleklub og Holte CK – Dan Bolig løbet 2017:

U13: 5. Nicolina og Tristan Hansen
U15: 2. Poul Holten Andersen (med makker Alexander Arnt Hansen,CC Hillerød)
U17 pige: 1. Bjørk Jørgensen kører enkeltstart, eneste deltager og kunne derfor vinde uden konkurrence.
U15 pige: 1. Mille Bidstrup, som også kørte enkeltstart, men her var der 3 piger til start.
U19: 5. Anton Norup Grunnet Hansen og Absalon Billehøj, team CEC
A-klassen: 1 Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin , Team Coloquick Cult, (2. Jeppe Hanssing og Thor Mørup  Prødel, Team ACR-FBL elite, 3. Søren Aronoff-Jensen og Nicolai Christensen, Team ACR-FBL elite)
Dame B: Sølv Tine- Marie Hansen, Amager med makker Anna-Katrine Fevre fra FBL
B-klassen: (3 Anders Aarkrog-Jepsen og Kahsay Nagasi)
C-klassen (3. Jesper Allermand og Thomas Heunicke)

Tristan og Nicolina nr. 5 ved SM i parløb – foto: Jens Otto Buur – Cykelfotos fra Danske løb

Søndag SM i linieløb Sydkysten Cycling:

U13 Piger: 1. og Sjællandsmester Nicolina Hansen (5. Mille Bidstrup)

Nicolina Sjællandsk Mester i U13 pige – foto: Jens Otto Buur – Cykelfotos fra Danske løb

U13 drenge: 9. Peter Bheki Laursen, 10. Tristan Hansen
U15 drenge: 6. Poul Holten Andersen

Poul Holten Andersen får præmie i U15 ved SM – foto: Steen Hansen

U19 piger (2. Kristin Edda Sveinsdottir)
A-klassen: Sølv i Sjællandsmesterskabet Lucas Alexander Nørregaard, Team ACR-FBL elite. Løbet blev vundet af Tobias Mørch Kongstad; men da Riwal har jysk licens, Blev det Casper Folsach, Giant-Castelli som blev Sjællandsk Mester, foran Lucas. Nicolai Christensen, team ACR-FBL fik point på en 13. plads, lige efter Stefan Djurshuus, Riwal.

Lucas nr. 2 ved Sjællands Mesterskabet

B-klassen: 3.(SM-bronze) Kahsay Negasi
D-klassen: 2. Henrik Petersen, 3. Claes Nilsson

Søndag Esbjerg Cykle Ring MJ Rengørings løbet 2017:

U17 piger: Vinder Nadja Reichel, (3. Laura Auerbach-Lind)
U15 Piger: 2. Solbjørk Minke Anderson, (4. Trille Reichel)

Sidst men ikke mindst VM i landevejsløb i Bergen:

Klubben havde et event hvor vi sammen kunne se kvindernes VM i Bergen, der var chips, flag, sodavand og heppen på den forsvarende verdensmester Amalie og de danske kvinder –  det så sort ud til sidst med Hollandske Chantal Blaak alene og herefter en jagtende gruppe, men til sidst blev gruppen hentet og Amalie fik zig zagget sig igennem, til en flot bronzemedalje. Det var så Amalie’s 4 VM medalje ved landevejs VM på 5 år (3 guld og en bronze). Tv2 sendte interviews direkte fra Amager Cykle Rings klubhus.

Det var forøvrigt Amalie’s holdkammerat Chantal Blaak, Holland som vandt guld – det er så 3. år i træk at Boels-Dolmans vinder VM guld, først med Lizzie Deignan, så Amalie Dideriksen og nu Chantal Blaak. .