DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater FBL’s Criterium Vitamin Well, med billeder

Resultater FBL’s Criterium Vitamin Well, med billeder

Nu med billedgalleri nederst:

Frederiksbergløbet med Trille og Nadia i U16P

Frederiksbergløbet med Trille og Nadia i U16P – foto: Jesper Skovbølle

Sejr i Dame B, U11 og podiepladser i flere af de andre klasser.

Det sidste løb inden sommerpausen gik rigtig godt, set med “Amager øjne”. FBL’s kriterium rundt om Søndermarken med start og mål foran Zoologisk have, et anderledes og hårdt løb rundt om Søndermarken på Valby Bakke. Stort set var næsten alle sejre i udbrud, der holdt hjem. Hvilket skyldes ruten som enten går op eller ned, der hvor så er  lidt flad, er den teknisk svær. Det regnede op til en time før start og medens C/Dame A og H40 feltet kørte, kom der en pæn byge, så da A, B og U19 skulle køre, var der våde og fedtede veje.

Det blev en lang dag med første start kl. 13:15 og sidste start kl. 20:15 – så sidste felt var i mål ved 21:10 tiden.

Næste gang der er løb på Sjælland, er først den 14. august, hvor der er gadeløb i Hvidovre.

D-klassen

Det går støt fremad for Kahsay Nagasi i dagens løb, var han en af de toneangivende i feltet og det blev til en 5. plads foran Jesper Frederiksen ligeledes fra Amager.

1 Philippe René Guichard – Frederiksberg Bane-& Landevejsklub 00:42:16.526
2 Johannes Killisperger – TCA 00:42:38.572
3 Christian Hove Sørensen – Roskilde Cykle Ring 00:43:16.644
4 Bjarke Bonke – Frederiksberg Bane-& Landevejsklub s.t.
5 Kahsay Nagasi – Amager Cykle Ring s.t.
6 Jesper Frederiksen – Amager Cykle Ring 00:43:25.381
14 Finn Achilles – Amager Cykle Ring 00:47:35.533

Mattias Skjelmose nr. 2 i U17 og synlig utilfreds med Malmbergs kørsel -foto: Jesper Skovbølle

Mattias Skjelmose nr. 2 i U17 og synlig utilfreds med Malmbergs kørsel – foto: Jesper Skovbølle

U17

Her var eneste Amagerrytter Mattias Skjelmose Jensen. Mattias kom afsted i udbrud med en Roskile-rytter og senere kom en Roskilde rytter mere med. De 3 ryttere holdt hjem og Mattias G. Malmberg fra Roskilde vandt foran Mattias Skjelmose (Skelmose var ikke tilfreds med Malmbergs kørsel)

1 Matias Gunnar Malmberg – Roskilde Cykle Ring 00:37:22.312
2 Mattias Skjelmose Jensen – Amager Cykle Ring s.t.
3 Frederik Wandahl – Roskilde Cykle Ring s.t.

H50

Her kørte Torsten et flot løb og var med fremme, hele tiden. .

1 Lars Klima – Dansk Bicycle Club 00:38:04.502
2 Jan Hansen – Lyngby Cycle Club s.t.
3 Flemming Fisker – Hvidovre Cykle Klub 00:38:07.131
4 Jørgen Staun Jensen – Hvidovre Cykle Klub 00:38:14.436
5 Jan Roesgarth – Sydkystens Cycling s.t.
6 Torsten Bak – Amager Cykle Ring s.t.
16 Jesper Thiesen – Amager Cykle Ring 00:41:29.727

Tine-Marie vinder Dame B

Tine-Marie vinder Dame B – foto: Jesper Skovbølle

Dame B

Her får vinderen Tine-Marie ordet: I cykelløb kan alting ske.. Tydeligvis! I hvert fald løb jeg til min egen store overraskelse med sejren i dag, i mit første gadeløb som licensrytter! Havde håbet svagt på muligheden for en 3. plads, men muligheden bød sig og heldigvis tog jeg en chance i spurten som sikrede mig sejren! Jeg er super stolt, og glæder mig over dagen – især fordi jeg ved dame B endnu gemmer på mange stærke ryttere som jeg ikke har mødt endnu – så jeg skal nok få min sag for i de kommende løb – men uanset så er det en fed start på min “licens-karriere”
1 Tine-Marie Hansen – Amager Cykle Ring 00:40:35.239
2 Laila Hünersen – Arbejdernes Bicykle Club (Abc) s.t.
3 Heidi Gabriel – Roskilde Cykle Ring 00:40:39.765

U11 Pige

1 Mille Kaas – Holte MTB Klub 00:21:07.03
2 Nicolina Hansen – Amager Cykle Ring 00:21:38.782
3 Paulina Peuhkuri Pedersen – Næstved Bicycle Club s.t.

Podiet med Peter i U11

Podiet med Peter i U11 – foto: Jesper Skovbølle

U11 Drenge – Her kunne Danmarks mest vindende rytter i øjeblikket (12 sejre og 112 point ifølge statistikken) føje endnu en sejr til rækkefølgen.

1 Peter Bheki Kring Laursen – Amager Cykle Ring 00:18:48.81
2 Mathias Rimm jeppesen – Roskilde Cykle Ring s.t.

1 Noah Nielsen – Cycling Club Hillerød (CC Hillerød) 00:22:50.743
2 Andreas Anderskov Madsen – Slagelse Cykle Ring s.t.
3 Conrad Haugsted – Amager Cykle Ring s.t.
4 Theodor Storm – Hedehusene Fløng Cykle Klub s.t.
5 Carl Dalton – Amager Cykle Ring 00:22:53.657
10 Jakob Falk Paarup – Amager Cykle Ring 00:24:01.748
13 Kornelius Weischelfeldt – Amager Cykle Ring s.t.

4 Line Eriksen – Team Orbea-MitoActive 00:53:35.618

H40 – Her kom Henrik Frederiksen (som pt. kører for Holte) alene hjem og vandt i suveræn stil.

1 Henrik Frederiksen – Holte Cykel Klub 00:38:30.851
2 Jesper Falden Offersgaard – DCR – Ballerup 00:38:56.341
3 Flemming Trøigaard – Holte Cykel Klub s.t.

Herre A + B + JUN Havde samkørsel, så det var et felt på næsten 70 ryttere.

Her måtte webmaster og fotograf tage hjem, inden det sluttede – Men det endte flot med sejr i A-klassen til Rasmus Bøgh Wallin foran Stefan Djurhuus og 6. plads til Tobias Mørch Kongstad – så her dominerede de tidligere amagerryttere. Ved Amager Cykle Ring’s 75 års jubilæums i 2015 – var det de to samme “amagerryttere” der spurtede om placeringerne, dengang vandt Stefan foran Rasmus.

A-klassen
1 Rasmus Bøgh Wallin – Team Soigneur – Copenhagen 00:46:56.572
2 Stefan Djurhuus – Team Almeborg-Bornholm s.t.
3 Tim Vang Cronqvist – Team Giant Scatto U23 00:47:05.011
4 Marc Hester – Sorø Bicycle Club 00:47:29.418
5 Jonas Nordkroggård – Team Soigneur – Copenhagen 00:47:31.079
6 Tobias Mørch Kongstad – Riwal Platform Cycling Team s.t.

B-klassen 5. plads og præmie til Søren Nilsson

1 Henrik Buhl – Ordrup Cykle Club 00:47:32.418
2 Niels Leervad Lambertsen – Frederiksberg Bane-& Landevejsklub 00:47:36.045
3 Lars Lau Christensen – Roskilde Cykle Ring 00:47:38.999
4 Alexander Møller – Svendborg Cykle Club – Sydfyn 00:49:37.914
5 Søren Nilsson – Amager Cykle Ring s.t.

U19 – Her kørte Jeppe Hanssing en flot 4. plads hjem. Desværre var der også styrt, som gik udover Absalon Billehøj, som måtte en tur på skadestuen, det ser dog ud til at slap nogenlunde heldigt med et forstrukket ledbånd.