DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultat og billeder fra indledningsløbet 2018

Resultat og billeder fra indledningsløbet 2018

Artiklen er opdateret den 10. april kl. 24:00

Klubbens indledningsløb blev kørt på Avedøre Holme med start og mål på Jernholmen. Der skal lyde en stor tak til JD Logistik (JD Transport) som stillede faciliteter til rådighed (selvom de ikke er sponsorer mere). Vejret viste sig ikke fra den bedste side, det var regnvejr, blæsende og temmelig koldt.

I A-feltet var det mest rytterne fra Elite Teamet som prægede løbet (de bedste fra junior teamet var til etapeløb i Tyskland), dog kørte C-rytteren Jesper Allerman også flot med i det afgørende udbrud og endte som toer efter Alexander Bojsen, som i år vandt indledningsløbet for 3. gang. Lucas Nørregård kom ind på 3. pladsen – disse tre ryttere, plus Jeppe Hanssing sad i udbrud længe og havde oparbejdet et pænt forspring til feltet. Det våde vejr betød desværre også, at de to Team talenter Nicolai Christensen og Jeppe Hanssing var udsat for defekt og måtte udgå. I de andre klasser blev der også kæmpet bravt på den åbne rute.

Efter løbet var der præmieuddeling, kaffe og kæmpe kager, skænket af JD Logistik (JD Transport).  Også stor tak til Task Force som havde lavet hele opsætningen og til de mange hjælpere der stod kontrol.

(der er billedgalleri nederst i artiklen)

Alexander Boisen vinder indledningsløbet 2018 – foto: Jesper Skovbølle

Licens A+B+C+Junior+H 40-podiet Indledningsløbet 2018 – foto: Jesper Skovbølle

Licens A+B+C+Junior+H 40 – 11 omg = 70 km

1. Alexander Bojsen
  2. Jesper Allermand
  3. Lucas Nørregaard

Licens D+H 50 + H 60 + U 17 + Dame A + Motion 1 – podiet Indledningsløbet 2018 – foto: Jesper Skovbølle

Licens D+H 50 + H 60 + U 17 + Dame A + Motion 1  – 9 omg = 57 km

1. Anders Jensen
  2. Jan Louis Svenningsen
  3. Jesper Frederiksen

Motion 2 + Licens Dame B – podiet Indledningsløbet 2018 – foto: Jesper Skovbølle

Motion 2 + Licens Dame B – 7 omg = 45 km

1. Jørgen Lesby (CCK).
  2. Brian Kornval
  3. Steen Ølholm

Motion Damer + Motion 3 + Sponsor – podiet (Dorthe mangler) Indledningsløbet 2018 – foto: Jesper Skovbølle

1. Fam Christensen

Hej Jesper. Jeg er ret sikker på, at Dorte vandt Motion 3/damer og ikke Gert Brandt. Der var en del, der prøvede at sige det.

1. admin

Hej Løbsledelsen (Helsgaun) tjekkede tilmelding/startliste efter præmieuddelingen – Gert Brandt har tilmeldt sig i klassen/feltet Motion 3 og kom over stregen før Dorthe – ergo må han være vinder. Miseren opstod da Motion 2 og Motion 3 startede samtidig. Det er jo lidt svært at styre, hvis folk skifter mening undervejs.