DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Öresund Young Ladies tøjpræsentation

Öresund Young Ladies tøjpræsentation

Tirsdag den 11. juni 2019 blev tøjdesignet vist for Öresund Young Ladies, Amager Cykle Ring og Steffantorps CK kommende kvinde juniorteam.

Teamet har selv været med til at påvirke designet som er bygget op, med en sort bund hvorpå der er en helt speciel blomst, nemlig en Pomerans Høgeurt. Blomsten kræverhelt særlige vækstbetingelser og findes både på Amager Fælled og i Skåne, hvilket er et fint samlende tema for holdet, som netop holder til de samme steder. Samtidig er blomsten i orange (Amager Cykle Ring) og rødt (Steffanstorp CK), hvilket er de to moderklubbers farver.

Præsentationen blev holdt i tøjleverandørens Campione/Vergesport’s lokaler i Sydhavnen, hvor der også blev budt på en lille snak og forfriskning.

Team Öresund Young Ladies, nye design – foto: Jesper Skovbølle

Amager Cykle Ring kan således fremover tilbyde elitesatsning til herre juniorer, via Team Audi CEC, som køres i samarbejde med CK Fix og Lyngby CC. På Kvinde og herre elite, har klubben Team Integra Advokaterne i samarbejde med Frederiksberg Bane- og Landevejsklub – og nu også kvinde junior teamet Öresund Young Ladies i samarbejde med Steffanstorp CK.

Amager Cykle Ring’s børne og unge, havde lagt deres fællestræning forbi Campione’s lokaler, så de kunne deltage i festlighederne.

Öresund Young Ladies første løb, som hold, bliver etapeløbet “U6 Cycle tour Tidaholm” i juli måned.

Pomerans-Høgeurt findes i den danske natur, men bliver desværre her mere og mere sjælden. Den vokser på de tørre og næringsfattige enge som der desværre bliver færre af. Pomerans-Høgeurt kan dog uden problem også vokse i alm. havejord.

Pomerans-Høgeurt får små smukke orange blomster der dufter en smule af pomerans.

Her viser Trille Reichel, stolt det nye tøj, som er lavet i sidste nye racervenlige
design og stoffer, som giver ekstra komfort og fart.
Der er stadig ledig sponsorplads på Team Öresund Young Ladies, nye design – foto: Jesper Skovbølle

#MLVVS

Leave a Reply