DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940

Nye motionsryttere

Ny rytter

En gang om måneden afholder vi START-TUR for alle nye motionsmedlemmer – både mænd og kvinder. Dette afholdes tirsdage aften fra 17:15 – 19:30 på følgende dage i 2020:

  • 31 marts, 14 april, 5 maj, 2 juni
  • 4 august, 1 september

Mødested: Kalvbod fælled, Vestmager, Otto Baches Alle, ved pumpestationen (kaldes også ved rød låge).

Er du ny på racercykel skal du starte på START-TUR (se ovenfor), hvor du lærer om sikkerhedsreglerne m.v. Her lærer du at køre i gruppe, give tegn og de andre nødvendige ting for at kunne deltage på motionsholdene. Du skal køre med styrt hjelm, klik-sko og racercykel til START-TUR. Og vi forventer at du har erfaring med at skifte gear, samt at du har kørt en del ture på din cykel inden START-TUR.  

Efter START-TUR arrangeres der et 4 ugers intro forløb for nye ryttere, hvis der er deltagere nok. Her er der træning en aften om ugen fra Kalvebod fælled. Erfarne ryttere vil efter START-TUR blive orienteret om hvilket hold de kan starte på.              

Vi holder introduktionskurser for nye ryttere som åbent hus arrangementer, hvor alle kan deltage og høre mere om Amager Cykel Ring motion – også selvom du ikke kører på racercykel endnu.

Hvis du allerede har erfaring med at køre på racercykel anbefaler vi at du kontakter Georg Morsing på mail: georg.morsing(snabela)gmail.com. 

Det er muligt at prøvetræne 1-2 gange, inden du beslutter dig for medlemskab. 

Du melder dig ind i Amager Cykle Ring her: Bliv medlem

Medlemmer kan købe klubbens cykeltøj her: Klubtøj

Kontakt Georg Morsing for spørgsmål: georg.morsing(snabela)gmail.com

 

Klubmesterskab 2018 motion felt 3 – foto: Jesper Skovbølle