DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Motionstur til Harzen for race og MTB

Motionstur til Harzen for race og MTB

Igen i år tager vi afsted til Braunlage midt inde det kuperede Harzen, hvor det stadig er Maritim Hotel Braunlage der er udgangspunkt for dagens tur.

Som noget nyt har Tim besluttet at også MTB holdet skal nyde godt af de mange spændende bakker i området, og står derfor for planlægning af turene her.Han skriver følgende om turen:

“Ved dette års Harz tur bliver der også et MTB tilbud. Torsdag eftermiddag kører vi en tur på et par timer før middagsmaden. Fredag og Lørdag kommer vi ud på heldags ture og Søndag en formiddags tur. Der bliver kørt XC, hvilket betyder at ruterne vil ikke være alt for tekniske men fysisk krævende. Undervejs vil der være teknik undervisning og der bliver også spist frokost. Send en mail til Tim på tim@freniti.dk, hvis du tager din MTB med.”

Turen er fra torsdag den 23. august til søndag den 26. august.

Man booker selv hotel og tilmelder sig turen til Tim eller undertegnede ( mhelsgaun@gmail.com ) for koordinering af transport. Det er vigtigt at angive om man stiller med bil og evt. hvormange cykler der er plads til.

Når I booker hotel så vælg at undlade betaling før til allersidst, så muligheden for at aflyse turen i fald af meget dårligt vejr er en mulighed.

Helsgaun

Leave a Reply