DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Motionstur til Harzen 2017 opdateret 27.juli

Motionstur til Harzen 2017 opdateret 27.juli

Så er der ikke længe til at sommerferien starter for de fleste, men inden I helt slår hjernen fra og går i feriemode, var det måske lige en ide at sørge for at reservere to feriedage i september så I kan deltage i årets klub tur til Harzen.

Turen er fra tidlig torsdag den 7. september og vi er hjemme først på aftenen søndag den 10. september.

Vi skal igen bo på Maritim Hotel Braunlage, og hvis I booker direkte på deres hjemmeside kan I få opholdet incl. morgenmad for 1618 kr pr deltager i dobbeltværelse. Lad være med at betale med det samme, men vælg booking så der først skal betales på ankomstdagen senest kl 18.00. Herved har vi den mulighed, at skulle det blive dårligt vejr i alle dagene, er det muligt helt at aflyse turen.I skal altså selv reservere værelse på hotellet.

Det er hensigten at vi lejer en varevogn til ren transport af cyklerne, men angiv alligevel hvis I kan have cykler med hvis I stiller med bil. Chauffører på den lejet bil bliver Jan Møller og Søren Høegh, som begge har deltaget før.

Undlad desuden at bestille aftensmad på hotellet, da vi sandsynligvis går ud og finder et fornuftigt sted at indtage noget fast føde hver aften.

Vi håber at der er så mange der ønsker at deltage, så vi kan lave tre hold dernede efter niveau. Mere om ture og hold senere.

For at få et overblik over deltagerantallet, bedes I sende en mail til undertegnede ( mhelsgaun@gmail.com ) om jeres deltagelse.Gerne med info om I har bil og evt.plads til cykler.

Jeg vil på denne side updatere deltagerlisten efterhånden som jeg får jeres tilkendegivelse.Skulle I mangle en makker til dobbeltværelset så lad mig det vide.Der kan være andre der står i samme situation.

Terrænet i Harzen minder på mange måder om Mallorcas men med knap så lange stigninger. Bjerggear og god træning er et must, men der er jo stadig lang tid til at opnå dette.

 

 

DELTAGERLISTE:

Steen Rasmussen

Helle Rasmussen

Theis Passer

Tanya Lawaetz

Trine Johansen

Lene Poulsen

Jens S Poulsen

John Hansen

Jørgen Madsen

Gert Brandt

Søren Høegh

Jan Møller

Tim Stokholm

Susanne Steensgaard

Preben Worm

Stig A. Olsen

Charlotte Ingemann

Grethe Grove

Niels Grove

Jørgen Burkhardt

Gitte Burkhardt

Yvette Bentsen

Rene Bentsen

Joakim Bern

Päll Dideriksen

Michael Helsgaun

 

 

Leave a Reply