DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Motion – Tur til Harzen

Motion – Tur til Harzen

Skal du med til den årlige klubtur til Harzen ?

Turen er fra torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2019

Hotel: Maritim Hotel i Braunlage https://www.maritim.com/en/hotels/germany/berghotel-braunlage/hotel-overview

Transport: Private biler

Man booker selv hotel og tilmelder sig turen på vores medlemssystem hvor man i sidst i tilmeldingen angiver om man stiller bil til rådighed og hvor mange personer + cykler man kan transportere. Angiv venligst i notes feltet i starten hvem du deler værelse med. Skriv venligst ”eneværelse” hvis du booker eneværelse.

Økonomi: Det er ens eget ansvar at aftale transporten med chaufføren og hvem man evt. deler værelse med, og der afregnes pr. bil. Vi kan p.t. ikke garantere klubtilskud, men det undersøges.

Cykler: Udelukkende racer i år.

Hold: Nedenstående hold er betinget af nok tilmeldte. Hvis der er få tilmeldte skal man regne med at holdene kan blive slået sammen.

Hold SP:

Hold 3:

Hold 1+2:

Turene:

Turene vil afhænge af deltagernes styrke og antal, så alle gerne skulle få en god oplevelse ud af turen. Helt sikkert er det dog at hvis man har gjort sit hjemmearbejde godt (trænet) vil oplevelsen være størst. Med andre ord – man skal været trænet for at kunne deltage.

Fredag og lørdagsturene fordeles så vi kommer rundt til en stor del af områdets seværdigheder set ud fra en cyklists synspunkt. Her er længere stigninger (op til 8 km.), hvor der er mulighed for at få afprøvet sine nedkørselsfærdigheder på god asfalt. Hyggelige byer passeres og ikke mindst de mange flotte områder gennem skov og marklandskab uden den store trafik, er noget der er fantastisk at opleve.

Det anbefales det at have en gearing på 50/34 foran og op til 28 eller 30 bagerst på kassetten. Ligeledes skal dæk og bremser være i god stand, så vi ikke skal rode med dette på turen. Husk som altid at afprøv det på en længere tur hjemmefra. Det er altså ikke nok at køre en tur ned af sidevejen derhjemme, da det ofte først er når der kommer belastning på pedalerne at fejlene kommer frem.

For koordinering af transport. Det er vigtigt at angive om man stiller med bil, og hvor mange passagerer og cykler der er plads til.

Når I booker hotel så vælg muligheden for at aflyse værelset i fald af meget dårligt vejr.

Leave a Reply