DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Magnus og Amalie på besøg

Magnus og Amalie på besøg

_DSC9600_pp

Magnus Bak Klaris og Amalie Dideriksen – foto: Jesper Skovbølle

Klubben havde mandag besøg af vores to ryttere Amalie og Magnus som i år er startet på “professionelle” teams i Holland. Amalie kørte søndags sit 3. løb i Europa medens, søndagens løb, var Magnus debut for sit Hollandske SEG Racing team.

Det der er fælles når man kører på sådanne hold, og især som nystartet, er at man sjældent for lov til at køre sin egen chance. Man er bundet af holdets taktik og har arbejdsopgaver undervejs; medens andre ryttere på holdet, er dem der køres for.

Amalie‘s hold Boel- Dolmans forsatte sin succesrige start  på sæsonen med sejr lørdagens Strade Bianche i Italien og søndag kørte Amalie og resten af holdet Omloop van het Hageland i Belgien. Amalie var godt tilfreds med sin indsats i løbet, havde to holdkammerater med i et 11 mands udbrud. Amalie’s holdkammerat Chantal Blaak blev nr. 2 – Amalie vandt hovedfeltets spurt og blev dermed nr. 12. Amalie udtalte: Jeg var ved at komme med i det afgørende udbrud, hvor der i forvejen sad to holdkammerater, som sidste mand; men havde hele feltet på hjul – så jeg trak mig og lod dem køre. Prøvede at rykke op til udbruddet, men havde hele tiden ryttere, som sad på mit baghjul.

Magnus kørte Rabobank Dorpenomloop Rucphen i Holland på typiske hollandske veje med mange sving, heller og sidevind, distancen var 188 km, hvilket er noget længere end de løb som Magnus har kørt som junior, tempoet var også pænt højt. Magnus havde hjælpeopgaver undervejs; men sad med hovedfeltet hjem. Bedste rytter på SEG Racing blev nr. 12 og Magnus nr. 59 – Så er sæsonen og den nye tilværelse i gang og Magnus var tilfreds med sit debut. Med lidt mere erfaring og tilvænning til distance og fart, så skal det nok gå, lød det optimistisk fra Magnus.

Som planerne er nu, forventer både Magnus og Amalie at deltage i klubbens træningslejr i Kalundborg.

Her er lidt omtale af Amalie’s løb: http://www.feltet.dk/nyheder/12_plads_til_dideriksen_i_uci-loeb/

Her er lidt fra Magnus løb: http://www.feltet.dk/nyheder/saa_er_rusten_banket_af__uci-point_paa_kontoen/

Leave a Reply