DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Lyngby CC – Virum Motor Sorgenfriløbet 2015

Lyngby CC – Virum Motor Sorgenfriløbet 2015

Sorgenfriløbet 2015 - foto: Dideriksen

Sorgenfriløbet 2015 i regnvejr – foto: Dideriksen

Amager Cykle Rings ryttere stillede i en meget stærk opstilling til dagens licens løb i Lyngby, specielt i D og B var der håb om top10. Ruten var meget hektisk, heldigvis havde klubbens licens træner Torsten Bak givet os ryttere en rundvisning på ruten i tirsdags til fællestræning. Desværre kunne man dårlig genkende ruten i det modbydelige vejr og med modkørende biler og med noget højere fart. Heldigvis komme alle ryttere helskindet igennem.

I D klassen stod Troels, Jesper og Sune klar fra morgenstunden i skybrud, alle med store forhåbninger, Troels som mest erfarne rytter mens Sune og Jesper kører deres første år som licensryttere.

Desværre punkterer de to sidstnævnte på første omgang mens Troels punkterede på anden omgang. Dermed var ACR færdige i D-klassen for i dag. Lad os håbe det giver gode ben til morgendagens race. Efter løbet udtalte Sune sågar at han følte han havde ben til at vinde i dag! Det bliver imorgen!

Sorgenfriløbet 2015 – foto: Dideriksen

I C klassen stod Christian på start-stregen som eneste rytter. Hans første sæson i C klassen efter oprykning fra D tidligere i år. Dog kører C-klassen altid sammen med Dame A så der var godt selvskab til ham i form af Michelle og Amalie.

Løbet blev kørt noget afventende i nogenlunde tørvejr. Efter et par omgange kommer Christian afsted i dagens største udbrud og med flere stærke ryttere kunne man håbe det var afgørelsen af løbet. Desværre var det nok for tidligt og feltet var forsat friskt nok til at køre animatorne ind og dermed startede løbet på ny. Denne gang kørte Amalie kraftfuldt væk sammen med en enkelt herre ryttere og disse to formår faktisk at holde den hele vejen ind. Ikke engang et sultent felt og et skybrud kunne stoppe dem, men det var tæt på. Amalie måtte køre fra sin udbrudskollega for at vinde løbet da feltet kom for tæt på.

Amalie vinder Sorgenfriløbet 2015 foran både mænd og kvinder- foto: Dideriksen

Feltet fik 2 sekunder dårlige tid. Kæmpe tillykke med sejren, det var meget fortjent. Christian blev nummer 6. Efter løbet kunne en gennemblød C-rytter fortælle at han hverken kunne se sine Garmin tal eller mållinjen i det subtropiske regnvejr som Lyngby CC havde bestilt.

Sorgenfriløbet 2015, Nicolai og nyoprykkede Filip i baggrunden – foto: Dideriksen

I B klassen stillede ACR op i noget nær stærkeste opstilling. Comeback-Kid Nicolai som efter et par sæsoners pause nu er tilbage og har kørt sig op i DCU næsthøjeste klasse. Sammen med ham stod Filip og Søren som også begge er nye i B-klassen i år.

Løbet startede pænt men som altid giver en rolig start anledning til mange ryk og her var ACR med på det meste, dog kommer der 4 mand afsted uden nogen Amager-folk. Nicolai kører meget aggressivt og insisterende og til sidst lykkes det ham at rive sig fra sammen med 3 andre. Sammen kommer de op til de 8 første og kører til mål sammen. Finalen bliver ekstra hektisk da gruppen havner oven i A-feltet opløb. Nicolai takler dog opgaven men misser desværre podiet med en enkelt plads. Søren kom med et totalt smadret felt hjem, til sidst var de kun 4 mand tilbage som hverken var grupetto, udgået eller udbruddet foran. Filip udgår med en punktering. Efter løbet var Nicolai svær at pille ned og viste med stor tilfredshed 4 fingre som skulle symbolisere hans bedste resultat efter oprykningen til B.

Samlet set en blandet dag for ACR i det dårlige vejr, men en meget flot sejr til Amalie samt fine point til Nicolai og Christian.

Udover ryttere der kører i den hvidbundede plus plakat orange trøje er der en lang række ryttere i A-klassen som tidligere kørte for klubben og nu kører på diverse kontinental og DCU teams. I dag blev Rasmus bedste mand og har håneretten.

Klubben har efterhånden dannet et stort licens miljø. Det største i flere år i klubben, Udover de nævnte ryttere her er de en enkelt A-rytter, 2-3 stykker mere med licens til B-klassen, 2-3 stykker mere med licens i C-klassen og mindst 5 ryttere mere som kører i D-klassen som alle er meget aktive til både løb og træning. God blanding af aldersgrupper. Så der er et godt sted at træne for klubbens unge U19 ryttere der nu efter vinterpausen rykker over som B- og C-ryttere samt der er fin mulighed for hvis nogen strong motionister vil prøve at køre en tur med os eller sågar prøve at køre licensløb, der er altid nogen at følges med.