DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Kvinderne i Pinsen, Amalie vinder og vinder

Kvinderne i Pinsen, Amalie vinder og vinder

 

Så er "Amager pigerne" ved at gøre klar til start

Så er “Amager pigerne” ved at gøre klar til start (Amalie, Josephine og Michelle)

Vores “Damer” til Marcello Bergamo Cup (Pinsecuppen) i Jylland

Pinsecuppen er en af årets store danske løb på damefronten og de bedste danske damer, samt inviterede hold fra Sverige og Norge stillede til start. Fra “Amager” stillede vi op med Amalie Dideriksen, Michelle Lauge Quaade og Josephine Hansen. Josephine er efter de flotte resultater i foråret rykket op i Dame A

Lørdag blev første etape kørt i Kjellerup ved Silkeborg. Det blev en lidt uheldig start på pinsecuppen. I spurten ligger Amalie som nr. 2,  lidt før målstregen; men bliver påkørt bagfra af en anden rytter, så Amalie’s baghjul blokerer og Amalie med nød og næppe, undgår at styrte. Amalie må bære cyklen over målstregen og ender som nr. 33 – hvilket ødelægger hendes chancer for en samlet placering i Pinsecuppen. Der er også bøvl med hjemtagningen; men både Michelle og Josephine er med feltet hjem.

 

 

Amalie vinder på sin fødselsdag i Herning.

Amalie vinder på sin fødselsdag i Herning.

Pinse Søndag:

I dag kørte vi 2. etape i Marcello Bergamo cuppen. Løbet blev kørt rigtig hårdt fra start, hvor mange ryttere faldt fra på grund af den kraftige sidevind mange steder på ruten. En stor del af feltet var interesserede i et hårdt løb og der blev kørt flot cykelløb. Alle tre Amager ryttere, Amalie inklusiv, sad med i forreste gruppe på cirka 15 ryttere.

Josephine kørte et rigtig flot løb og fik vist sin styrke idet hun sad med i den bedste gruppe. Michelle og Amalie arbejdede meget i fronten af gruppen for fortsat at holde rytterne bagved på afstand. På sidste omgang rykker Amalie et taktisk smart sted og får igen splittet gruppen op i to. Josephine og Michelle ligger desværre lidt forkert i gruppen og kommer ikke med den forreste del. Josephine får holdt sig flot i den anden gruppe mens Michelle må slippe. Hun finder senere ud af at der var en siver på baghjulet.

Amalies gruppe holder til mål, hvor Amalie kører en flot spurt og vinder løbet. Josephine kører ligeledes en flot spurt i sin gruppe og kommer ind på en samlet 11. plads.
MVH
Michelle, Amalie og Josephine

ps: Amalie har fødselsdag i dag søndag og fejrer den dermed med en sejr i Dannebrogstrøjen og Josephine scorer med sin 11. plads, sine første præmie/point i Dame A.

 

 

Pinse Mandag:

Amalie kommer alene hjem og vinder i Hammel - foto: tak til CyclingPhoto.dk

Amalie kommer alene hjem og vinder i Hammel – foto: tak til CyclingPhoto.dk

 

Her stod den på det 3. løb i Pincecuppen – Amalie kom i udbrud med Anita Yvonne Stenberg og Rikke Lønne på den anden, af de i alt 3 omgange der skulle køres ved Hammel. På en af bakkerne blev Anita sat og nu sad Amalie alene med BMS rytteren. Af hold taktiske grunde, kunne Rikke fra BMS ikke tage føringer, så Amalie måtte kæmpe alene. De havde på det tidspunkt ca. 2 minutter til hovedfeltet. Amalie prøvede et par gange at rykke fra Rikke og på Pøt Mølle bakken, lykkedes det Amalie at komme fri og kunne køre alene hjem til sejren, 20 sekunder foran sin forfølger Rikke Lønne, hovedfeltets spurt blev vundet af en anden BMS rytter Alexandra Nessmar. Både Josephine og Michelle klarede sig ind med hovedfeltet.

Selv med sejr både søndag og mandag blev Amalie “kun” nr. 12 i den samlede Pinsecup, på grund af uheldet lørdag. Men med flot aggressiv kørsel og sejr både i spurten søndag og solo sejr mandag, fik hun flot vist DM trøjen frem. Joesphine klarede sig sammenlagt som en flot nr. 22 og Michelle, som først er ved at komme i gang efter en pause, klarede sig som nr.33

Amalie vinder også 3. Afdeling af Pinsecuppen

Amalie vinder også 3. Afdeling af Pinsecuppen

 

Samlet resultat af Marcello Bergamo Cup

Leave a Reply