DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Klubben og Teamet’s seje damer

Klubben og Teamet’s seje damer

Michelle Lauge Quaade og Rikke Bak Dalgaard, Team ACR-FBL Elite Powered by Integra Advokater – foto: Jesper Skovbølle

Feltet.dk har opgjort damernes A-klasse rangliste efter DM i Herning. På listen er Michelle rangeret som næstbedste dame A rytter i denne sæson og vores Team ACR_FBL er rangeret på en 3. plads på holdlisten.

Det er da rigtig flot af vores “damehold” som jo kun består af Rikke og Michelle. Lige før vores team, ligger som Bjarne Riis’s Team UCI team Veloconcept Women. Listen toppes af damerne fra Sydkysten: Scandic Thylander Powered by Orbea.

Lige nu er Rikke Bak Dalgaard (som ligger nr. 12 på ranglisten) “groundet” efter et styrt i sidste uge med brud i albuen og forslået knæ; til gengæld har Michelle intensiveret træningen frem mod deltagelsen i EM i Herning.

Ja og så tæller klubbens verdensmester slet ikke med på vores team; men udgør sin egen “en dames hær” for Team Boels Dolmans. Amalie ligger med sine 3 dame A sejre på en 14. plads, holdet som i danske løb kun består af Amalie, ligger på en 7. plads.

Vores Team kan måske nå at få en tredje dame på holdet, i form af Maria Adamsen som i år har 3 førstepladser og 2 andenpladser i Dame B løb. Maria ligger pt. som nr. 3 i Dame B statistikken.

Læs feltet’s artikel her, med dame A ranglisten: http://www.feltet.dk/nyheder/dame_a-rangliste_se_stillingen_efter_dm/

Leave a Reply