DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Klaus – formand for DCU B&U udvalg

Klaus – formand for DCU B&U udvalg

Dansk cykelsport er inde i en rivende udvikling.  Danske ryttere har aldrig før vundet så mange medaljer ved internationale mesterskaber og organisatorisk er der sket store forandringer det seneste år, under den nye DCU direktør Jens Erik Majlund.

Den succes skal gerne fastholdes og udvikles. En væsentlig forudsætning for det er, at det lykkes at rekruttere flere børn og unge til cykelsporten og fastholde dem længere. Derfor er der under DCU oprettet et strategispor, der fokuserer på den udfordring. Der er opsat tydelige mål overfor DIF, for hvor mange aktive børn og unge der skal være i dansk cykelsport i 2021 og det er ambitiøse mål.

Amager CR har gennem deres arbejde med B&U de sidste 10 år, været en foregangsklub i B&U cykling.

Klaus Falk Paarup – ny formand for DCU’s B&U udvalg

Derfor har det været naturligt for DCU at kigge i retning af Amager CR, da posten som formand for DCU’s B&U udvalg skulle besættes, som led i en støre omorganisering af DCU’s udvalgssrruktur. Derfor blev vores U11-U13 træner Klaus Falk Paarup opfordret af DCU’s direktør til at påtage sig posten og er efterfølgende blevet valgt på kongressen. Klaus udtaler at han har taget posten fordi han brænder for dansk cykelsport. “Jeg tror at dansk cykling kan lære meget af Amager CR og jeg tror på, at det er et kæmpe potentiale for flere børn og unge i både i

MTB, BMX, Cross, bane og landevej. De unge skal bare have øjnene op for vores fantastiske sport og så skal vi fjerne forhindringerne og gøre det nemmere at komme i gang med cykling”.

Klaus har for år tilbage været  A-rytter og licens-træner i Amager Cykle Ring.

Har i gode ideer til Klaus er han ofte i klubhuset om tirsdagen til spisning med ungerne eller til cykelløb i weekenden.

 

Vi er i Amager Cykle Ring altid glade for at bidrage til Dansk Cykelsport og ønsker Klaus held og lykke med arbejdet. 

 

Leave a Reply