DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Julehilsen fra bestyrelsen

Julehilsen fra bestyrelsen

Glædelig jul og godt nytår til alle medlemmer, sponsorer og venner i Amager Cykle Ring

2019 har været et fantastisk år med masser af træningsture, cykelløb, rejser, klubaftener og socialt samvær med udgangspunkt i Klubhuset på Saltværksvej.

Vi har været på tur til Kalundborg, der er blevet kørt Indledningsløb og afholdt Klubmesterskaber, og de sejeste er blevet godt beskidte i Stjerneløbet. Trænere og kaptajner har uge efter uge arrangeret træning på alle niveauer i regi af B&U, Motion og Licens, garneret med forskellige introduktionsforløb, diverse ”Facebook”-hold, MTB træning osv.

Til vores åbne løb – ”ML VVS-løbet” – blev hjemmebanefordelen i år taget fra os. Det var tilmed finale i DEMIN Cuppen, så der var i forvejen rigeligt pres på. Selvom det var en meget blæsende dag i nye omgivelser, lykkedes det at lave et rigtig flot cykelløb. Klubben har fået stor ros for afviklingen fra både deltagere og DCU officials. Det er en ros som naturligvis særligt skal gives videre til til alle som tog turen til Stevns og hjalp til. Tak for det!

Bianca vinder dame B, ved klubbens løb – foto: Jesper Skovbølle

Det er vigtigt at vi husker at takke hinanden for hjælpen ved de forskellige arrangementer, men vi skal også huske at påskønne indsatsen i det daglige og de mange frivillige timer som lægges i klubben. Intet kommer af sig selv og kun ved at nogen viser initiativ og tager ansvar kan vi tilbyde sjov og udviklende træning og afvikle sikre cykelløb. Det er den frivillige indsats som skaber gode rammer for fællesskabet omkring cykling og som hjælper til at talent udvikles og ambitioner på alle niveauer indfries.

foto: Jesper Skovbølle

Amager Cykle Ring er en stor og mangfoldig klub med ryttere i alle aldre. Her er piger og drenge, mænd og kvinder, elite og motion. Vi har en B&U afdeling i rivende udvikling med ryttere helt fra U11-klassen. Som den eneste klub i Danmark har vi juniorteams for både drenge og piger samt et elite hold i A-klassen hvor de unge talenter kan gøre deres erfaringer som seniorer på højeste niveau i kendte og trygge rammer. De orange farver har været synlige i mange løb og der er lavet flotte resultater i licensklasserne af nuværende og tidligere ACR’ere.

Nyt i 2019 Team Öresund Young Ladies, nye design – foto: Jesper Skovbølle

På Motionssiden er der også masser af aktivitet. Der arrangeres rejser og tages initiativ til ture i ind- og udland. Kammeratskabet er for mange et vigitgt element og drivkraft til at mødes og træne. Bagerstoppet og en hyggesludder undervejs er for nogen lige så vigtig som skiltespurter og bakkeintervaller. Men heldigvis er der tilbud til alle, uanset ambition og motivation til at træne.

Jeg vil afslutningsvist gerne benytte lejligheden til at sige tak til Lone Billehøj for hendes store indsats som formand de seneste 8 år. Hun har en stor andel i at klubben er der hvor den er i dag og heldigvis vil Lone også fremover være tæt på klubben. Ligeledes en stor tak til vore samarbejdspartnere og ikke mindst sponsorer – jeres støtte er med til at skabe rammerne for et godt klubliv og løfter niveauet for hvad klubben kan tilbyde og hvilke opgaver vi kan løfte.

Klubmesterskab enkeltstart 2019 – foto: Jesper Skovbølle

Vi ser nu frem mod 2020 hvor vi har 80 års jubilæum, Vandrehjemmet i Kalundborg er bestilt, ungerne spiser stadig sammen hver torsdag og til august er vi igen vært ved DCU cuppens finale. Så meget er heldigvis som det plejer at være, men der er også nye spændende initiativer i støbeskeen, som vi glæder os til at fortælle mere om i det nye år.

Tak for et godt år, tak for hjælpen, glædelig jul og godt nytår.

På vegne af bestyrelsen,

Per Thue Hansen

Glade hjælpere fra Amager Cykle Ring – foto: Jesper Skovbølle

Leave a Reply