DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Josefine Huitfeldt skifter til belgisk cykling

Josefine Huitfeldt skifter til belgisk cykling

Josefine, her ved DM i Nysted – foto: Jesper Skovbølle

Det er med stolthed og glæde, at vi kan annoncere, at vores stærke eliterytter, Josefine Huitfeldt, pr. 1 august skifter til belgisk cykling. Josefine kørte sit sidste løb for Team Integra Advokater- Giant i går i Sverige og blev nummer 5.

Jesper Thiesen, manager for Team Integra Advokater – Giant, glæder sig meget over skiftet for Josefine:

Vi er et ungt talenthold med hovedfokus på at give eliterytterne dels optimale konkurrencerammer dels understøtte, at de kan komme videre i deres cykelkarriere i udlandet eller på kommercielle hold. Skiftet for Josefine er helt i vores ånd, og vi er super glade på Josefines vegne og håber, at det kan være vejen frem for hende mod en professionel kontrakt i 2019. Belgisk kvindecykling er betydeligt stærkere forankret, og der er bedre vilkår end i Danmark”, udtaler Jesper Thiesen.

Josefine tager skridtet fuldt ud of flytter til Belgien for resten af sæsonen. Josefine blev opdaget under sommerens Kermesseløb, hvor hendes evne til at træde mange watt blev bemærket.

Min drøm er at blive professionel cykelrytter, og derfor tager jeg springet fuldt ud og flytter til Belgien, hvor rammerne er anderledes, og hvor der vil være benhård konkurrence i blandt andet to UCI løb. Det bliver utroligt spændende at prøve noget ”nyt” i et andet land, hvor cykling nærmest er nationalsporten”, fortæller Josefine.

Team Integra Advokater-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager CR, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold for unge herrer og kvinder.

Kontakt Teammanager Jesper Thiesen for at høre mere om teamet på 25566056 eller jt@conwx.com

Leave a Reply