DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Invitation til junior Team Præsentation

Invitation til junior Team Præsentation

Mandag d. 8. april kl. 17 hos Audi Gladsaxe – Turbinevej 1, 2860 Søborg

Cycling Elite Copenhagen er et ambitiøst junior/U19 cykelhold, med base i Storkøbenhavn, tilknyttet Amager CR, CK FIX og Lyngby Cycle Club

Det er med stor fornøjelse, at vi, sammen med Audi Gladsaxe kan invitere dig/jer til team præsentation af Team Audi Cycling Elite Copenhagen.

Som et scoop – e det lykkedes af få, den flere gange olympiske guldvinder, Eskild Ebbesen til at komme og holde sit foredrag “Vejen til at blive en vinder” – . Der vil også være indlæg fra nuværende professionel rytter om livet fra ungt talent til en professionel karriere.

Vi byder på en let forfriskning, og netværk hvor der samtidig er mulighed for at møde rytterne, vores sponsorer og ikke mindst se alle de nye biler fra Audi, bl.a. den nye Audi E Tron. Der er nye cykler fra Giant, og cykeltøj fra Alé og Giro, MOT Danmark vil være til stede med fokus på de unges liv i centrum, og udvikle vinderkultur. Vinderkultur er også at have respekt for og kunne rose en konkurrent, som kører godt.

Læs hele invitationen og tidsplan her:
http://ny.amagercr.dk/wp-content/uploads/2019/04/Team-CEC-invitation-til-team-præsentation.pdf

Leave a Reply