DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Fra en stolt sponsor

Fra en stolt sponsor

AL_Bank_stolt

Vi er stolte af at være sponsor for Amager Cykle Ring, som er en sund klub med en høj klubmoral og gode værdier. Klubbens ledere, trænere og holdledere er utrolig dygtige til at engagere sig i ungdoms- og seniorarbejdet i København og specielt på Amager, hvilket vi synes er et stort aktiv for hele området.

Gennem vores tætte samarbejde med klubben, glæder vi os til at mødes med både de unge og ældre ryttere og ikke mindst deres forældre, venner og familie til lokale mesterskaber, enkeltstarter, træning, mandagshygge og de aktiviteter, der afholdes i samarbejde med sponsorerne og Amager Cykle Ring.

Vi glæder os til at mødes med jer

Lars Alsøe

filialdirektør Tlf. 38 48 32 30

Læs hele folderen fra en stolt sponsor til Amager Cykle Ring’s medlemmer

 

Det er let at skifte til os

Vælger du at skifte til os, så ordner vi alt det praktiske med dit nuværende pengeinstitut. Du får automatisk nye koder, kort og konti. Samtidig sørger vi for, at alle dine aftaler med Betalingsservice overflyttes til os.

Du kan læse her om, hvor let du bliver kunde

Som kunde i Arbejdernes Landsbank

kan du være sikker på, at du samarbejder med en ansvarlig bank. Ansvarlighed er nemlig fundamentet for vores bankforretning og udgangspunktet for den tillidsfulde relation, vi ønsker med vores kunder.

Vores rådgivning

tager udgangspunkt i dine personlige værdier og drømme. Vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed og personlig involvering. For os handler det om at klæde dig på til at træffe de valg, der giver dig mest af det, du ønsker i dit liv. Uden at gå på kompromis med realiteterne vel at mærke.

Som bank prioriterer vi

vores tilgængelighed højt. Vi har derfor et bredt net af lokale filialer, hvor man kan møde sin rådgiver ansigt til ansigt. Samtidig er vi en innovativ bank, der ikke er bange for at være nytænkende, når det gælder teknologiske løsninger og digitale servicer, der kan gøre det lettere for dig at styre din økonomi

Leave a Reply