DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Flotte resultater til årets første licenscykelløb

Flotte resultater til årets første licenscykelløb

Så kom der endelig gang i rigtig licens-cykelløb i 2020 – det skete i form af etapeløbet Randers Bike Week fra 6. – 9. august– Klubben var repræsenteret i flere klasser og med alle vores elitehold. Første etape var en tidskørsel, anden etape et kriterium, 3. etape et landevejsløb og 4. etape et bjergløb omkring Fussing sø.  Som i Tour de France var der både gule førertrøjer og bjergtrøjer.  Der var international deltagelse med ryttere fra Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Island.  

Valdemar Wagner U11 samlet vinder og vinder af alle 4 etaper

I U11 drenge klassen var Valdemar Wagner fra Amager, helt urørlig og vandt samtlige etaper og dermed også den samlede sejr.

U15 pige, Anna i gult

I U15 pige klassen vandt Anna Margrethe Hansen suverænt 2., 3. og 4. etape. Hun sad som eneste pige med i første drenggruppe hjem på alle etaperne og dermed også den samlede sejr, samt den prikkede bakketrøje.

U15 drenge vandt Peter Bheki Kring Laursen den prikkede bakketrøje. Han blev nr 3 på sidste etape og samlet blev han nr. 6. Gustav Johansen sad flot med på alle etaperne og endte på en samlet 13. plads. Lige efter fulgte Magnus Ritz som samlet nr. 14. Nicolas Birkholm Nyegaard debutere som licensrytter og imponerede med at blive nr. 25 i det samlede klassement.

Nicolas Birkholm Nyegaard og Gustav Johansen, med flot debut i U15


U17 Drenge, her skal Laurids Flinker Blæsbjerg også nævnes. Han kørte imponerende, sad med de forreste og spurtede med i alle afslutningerne og endte samlet som nr. 21

I U19 Pige var klubbens hold ”Team Øresund Young Ladies” til start – det blev en samlet 3. plads i holdkonkurrencen – individuelt gjorde Solbjørk Minke Anderson det flot; med en samlet 8. plads. U19 Pigerne kørte i felt med Elite Damer – så det var nogle hårde dage. Michelle Lauge Quaade debuterede som Sportdirektør for de unge damer.

U19 og A-klassen var begge delt i to felter, af hensyn til forsamlings forbuddet på max. 100 – hvilket bevirkede at der var to særskilte præmierækker og vindere. Felterne var delt i ryttere med lige rygnumre og med ulige rygnumre.

Team CEC Audi vinder holdkonkurrencen

I U19 Drenge var begge juniorhold til start ”Førsteholdet” Team Audi CEC og Team SA-AL Køleteknik CEC. De danske U19 ryttere er på højt plan internationalt – det var derfor flot, at Team Audi CEC kunne vinde den samlede holdkonkurrence. Daniel Lond blev nr. 9 samlet, Poul Holten Andersen nr. 14 og Jasper Lonsdale Team SA-AL Køleteknik nr. 18 (i feltet med lige rygnumre). I det andet felt blev det til en samlet 7. plads til Pelle Køster Mikkelsen.

Rikke Bak Dalgaard kæmper sig igennem – foto: MBAEK.dk

I Dame-elite var Rikke Bak Dalgaard og Viktoria Smidth Knudsen til start – det blev til en samlet 11. plads til Viktoria og 17. plads til Rikke.

I mændenes eliteklasse (A-klassen) var som nævnt delt i to felter – var klubbens elitehold ” Team Sync – Giant”, som vi driver sammen med FBL, til start i begge felter. Det blev til etapesejr på 3. etape til Kasper Viberg Søgaard og en samlet 10. plads til Magnus Henneberg i det lige felt, i det andet felt blev det til et par top 10 placeringer til Christian Ingeman Lindquist og en samlet 10. plads.  

Klubben var også repræsenteret i H40 med Michael Kahr og Max Palm Pfeiffer, i H50 med Henrik Petersen og næstformanden Jesper Thiesen.

Vores æresmedlem Amalie Dideriksen var sammen med sine to Olympiske aspiranter Julie Leth og Trine Schmidt til start i herre C-klassen – Det var Amalie’s første landevejsløb i 2020 og hun har ikke været i konkurrence siden bane VM i Berlin. Danmarks 3 bedste damer havde valgt C-klassen for at få lidt ekstra konkurrence og fart, som forberedelse til deres professionelle sæson – at stille op i herre C rækken – svarer vel til, at stille op, som dame i 2. division i herre-fodbold.

Amalie nyder sejrens sødme (Børnechampagne) – foto: Tina Dideriksen

Amalie gjorde det rigtig flot, med etapesejr på 3. etape og en samlet 5. plads i klassementet – Amalie skal forsøge at genvinde Elite DM for 3. gang i træk, den 23. august og lige efter, afsted til Nice for at køre kvindernes indslag i Tour de France.  

De detaljerede resultater kan ses her: https://www.sportstiming.dk/event/7809/results

Læs også om Amalie’s oplevelser her: https://www.amaliedideriksen.dk/

#MLVVS #HENRIKWESSELAS

Leave a Reply