DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Deltag i klubbens tur til Pyrenæerne uge 32 i 2019 – nu med deltagerliste:

Deltag i klubbens tur til Pyrenæerne uge 32 i 2019 – nu med deltagerliste:

     

Som mange allerede har erfaret, gennem vores senest to motionsmøder over året, så forsøger vi at gentage succesen fra 2009 med en stor fællestur til den franske del af Pyrenæerne i 2019. 10 år er gået siden sidste besøg og med mange nye medlemmer , er det vel på sin plads at aflægge dette fantastiske område endnu et besøg med dets mange legendariske bjerge.Desuden er turen dennegang vendt om så vi kører fra vest mod øst.

Anderledes bliver også at vi ikke kommer til Middelhavet men forbliver inde i den centrale del, hvorfra vi også rejser hjem. Derfor hedder turen dennegang Pyrenæernes Tinder og altså ikke Coast To Coast.

Siden sidst er man gået fra buskørsel til at rejse derned med fly, og antallet af gear er gået op fra 9-speed til 11 og nu på det seneste 12-speed, hvilket gerne skulle gøre turen lidt nemmere. Til gengæld er vi alle blevet 10 år ældre og muligvis også lidt tungere , så mon ikke der bliver udfordringer nok alligevel.

Arrangementet er trygt lagt i hænderne på Frost Rejser ved Dan og Isabella, og det betyder en sikker og fornuftig gennemførsel af turen, med et gennemprøvet koncept .

Jeg har 30 pladser på hånden og vi tager afsted den 3. august og er hjemme den 10.

Starten går fra Bayonne og turen slutter i den gamle fæstningsby Carcassonne.Der er 6 etaper ialt.Se evt. program nedenunder.

Undervejs skifter vi hotel hver dag med en enkelt undtagelse, hvor vi ligger over i den hyggelige by Argeles -Gazost, med mulighed for at komme til at bestige det så berømte bjerg Hautacam.

På de enkelte dage deles der op i hold efter niveau med guider. Turen er bestemt bedst egnet for folk der har trænet lidt hjemmefra og jeg mener at Frost anbefaler at man mindst har 4000 km på kontoen fra 1.1. 2019.

 

Prisen er 10.995 kr og følgende er incl.:

Fly

Cykeltransport i bil

Hotel med 1/2 pension

Transfere til/fra lufthavn i Frankrig

Guider

Følgebil

Kufferttransport undervejs

 

Tilmelding til Michael Helsgaun ( mhelsgaun@gmail.com ) senest den 15. oktober med de sædvanlige oplysninger om pasnavn – adr – tlf – email – roommate .

Herefter overlader jeg deltagerlisten til Frost Rejser, som så udsender opkrævning på turen.

Skulle der være ledige pladser tilovers på dette tidspunkt, vil de ligeledes blive returneret til selskabet, som så sender dem i fri handel igen. Regn derfor ikke med at I kan deltage efter fristens udløb, da turen er ekstrem populær og normalt udsolgt på kort  tid.

Præsentation af tur

Her er deltagerlisten på dem der den 7. oktober allerede har tilmeldt sig:

Erik Foldager –

Søren Green Nielsen –

Jesper Bom –

Tommy Sejdenfaden –

Steen Rømer –

Søren Høegh Nielsen –

Jan Møller Hansen –

John Kjær Hansen –

Flemming Dahl Byø –

Henrik Dantved –

Jørgen Martin Madsen –

Mikkel Jeppesen –

Carsten Bill Hansen –

Michael Helsgaun –

Tim Stokholm –

Christina Dahl –

Charlotte Ingeman –

Jesper Larsen –

 

Helsgaun

Leave a Reply