DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Ungdom > B&U Klubmesterskab lørdag den 12. september, gennemføres

B&U Klubmesterskab lørdag den 12. september, gennemføres

Af Per Thue Hansen

Læs nærmere om afviklinger her: http://ny.amagercr.dk/propositioner-for-klubmesterskab-2020-bu/

UPDATE -COVID-19: Vi fastholder Klubmesterskabet på lørdag den 12/9 2020, da vi vurderer vi kan afvikle det inden for forsamlingforbuddets nye grænse (max 50) og forsvarligt iøvrigt.

Der bliver opdeling af klasserne i to blokke og begrænsninger omkring forælder-deltagelse. Mere herom senest fredag den 11/9 hvor de endelige starttider lægges op.

Der er iøvrigt medaljer til alle deltagere, så lad os få hygget og kørt lidt ræs sammen i det gode vejr på lørdag

Klubmesterskab for Børn og Unge – lørdag den 12. september 2020

Det er ganske vist – vi holder B&U klubmesterskab lørdag d. 12. september. Så reserver formiddagen til løb for drenge og piger i U11, U13, U15, 17 samt U19P.

Første starttid bliver ca. 8:30, men nærmere info følger i løbet af ugen.

Rygnummer
Har du licens, så brug dit almindelige nummer – hvis ikke så har vi klubnumre som børnene kan få i forbindelse med træning eller ved start.

Rute
Vi skal køre på en 2,5 km rundstrækning, så det bliver intenst og rigtig sjovt. Start og Mål er ved Sandagergård ved Kongelunden.

Ruten til KM 2020

Alle B&U ryttere kan være med her – nye såvel som erfarne – så reserver formiddagen og kom til cykelløb sammen med klubkammeraterne.

Tilmelding
Skriv i kommentarsporet på Facebook https://www.facebook.com/groups/140180462699977 hvem der regner med at komme. Det er ikke bindende tilmelding, men så vi har en pejling på hvor store de forskellige felter bliver 🙂 Vi ses og vi glæder os til cykelløb i klubben igen.

Leave a Reply