DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Beretning fra Kalundborg 2018

Beretning fra Kalundborg 2018

Så har vi været i Kalundborg træningslejren i tre dage, stemningen er høj om end vi alle har ømme ben.
For U15 gruppen kan vi tydedeligt mærke hvor effektiv vores spinning har været, idet vinterens luner har været medvirkende til, at vi ikke har være meget på landevejen inden denne lejr, sandsynligvis kun en håndfuld gange på landevejen. Vores gruppe har indtil videre kørt super flot, ligesom vi også fornemmer at alle hygger sig sammen på kryds og tværs.

Vi har fordelt de unge ryttere i tre grupper, og her lørdag eftermiddag har de siddet 1-2 timers tid og beskrevet deres oplevelse af de enkelte dage. Grupperne er sammensat, således at de bliver mikset med andre end dem de normalt lige selv søger til, dette har de taget super flot og nedenfor kan I læse resultatet af deres beretninger – god læselyst.

På træningssamlingen er vi i alt 100 ryttere i alderen 9 til 73 år – piger og drenge, licens- og motions ryttere.

Kastrup, dag 1, torsdag den 22. marts
U 11, 13, 15, 17 og selvfølgelig trænerne mødets ved klubben kl. 13.30, i et noget gråt føre. Der var masser af snak og hygge indtil alle skulle med bussen kl. 14. Det var Bjørn der var så sød at køre bussen og hjælpe os med at transportere cyklerne. U 17 skulle køre hele vejene fra klubben og til Kalundborg, i alt en tur på 114 km. U15 blev sat af i Roskilde og kørte de 74 km derfra til Kalundborg, mens U11 og 13 kørte hele vejen til Kalundborg i bussen, og derefter kørte en tur på de berygtede Kirkebakker. Vejret var gråt, overskyet, der var lidt sne og vejene var en smule våde, men i U15 var der ingen uheld eller punkteringer og vi holdt en god fart på 28 km/t i gennemsnit. Der var snak og sjov på den første del af turen, men efterhånden som der kom nogen kilometer i benene, blev der mere stille i gruppen. De sidste par kilometer, blev der kæmpet på alle felter, men alle kom nogenlunde friske til vandrehjemmet. Efter vi var kommet derhen kom “Den hemmelige gæst”, Alfred, der kom direkte fra lufthavnen, hvor han var fløjet fra Schweiz, for at være med på træningslejren. Aftensmaden var nu serveret og alle spiste godt efter den lange tur. Efter aftensmaden blev det daglige møde, om hvordan det var gået de forskellige grupper på turen herop, afholdt. Da mødet var slut, hyggede alle sig med snak og bordtennis indtil vi skulle i seng kl. 21 30. Der blev dog snakket videre indtil kl. 22, men der skulle lyset også slukkes
Skrevet af Alfred, Solbjørk, Ask og Kornelius.

U15 gruppen Kalundborg 2018 – med udsigt over Røsnæs

Kalundborg, dag 2, fredag den 23. marts
Vi startede fra Kalundborg vandrehjem, og kørte 32 km ud til Kakaobakken. Vi kørte op af Kakaobakken en gang og fik kakao og gifler på toppen. Efter en lille pause kørte vi tre runder rundt på den lille rute på syv km. Efterfølgende kørte vi hjem uden nogen styrt eller punkteringer. Så kom vi hjem til frokost, med fiskefilet. Vi slappede af i to en halv time og spillede bordtennis.
Når vi havde slappet af og spillede bordtennis skulle vi ud at køre igen en tur på ca. 15 km for at rulle benende af, først kørte vi hen til Vor Frue Kirke og kørte tre omgange på brostenene og Kirkebakken og kørte en omgang, da der var to km tilbage, kørte vi forfølgelses løb op til kirken.

Da vi kom hjem, spiste vi aftensmad og så vi X-factor, spiste slik og chips og spillede lidt bordtennis.
Skrevet af Jakob, Malte, Albert, Laurids og Mille

Kalundborg 2018 på toppen af Bøgebakken

Kalundborg dag 3, lørdag den 24. marts

Vi startede dagen med morgenmad, og derefter skulle vi ud og tage billeder med det nye Amager cykeltøj kl. 09:20. Det er altid sjov med det store gruppebillede.
Kl. 09:30 kørte vi 30 km til Tissø for at køre på skolebakken. Vi startede med at køre 1 prøveomgang og derefter et handikap race på 3 omgange. Vi gav den max gas, og var alle trætte efter turen.
Derefter kørte vi til Svebølle bakkerne som var ca. 3 km. Det var også en hård men god tur.

Så gik turen hjem, og det var rigtig godt. Vi tog en lille omvej hjem på ca. 6 km. Derefter kom vi hjem, hvor der som altid er fiskefilet. Alt i alt kørte vi 80 km i U15 gruppen.

Nogle timer senere kørte vi på Bøgebakken, som er en lille, men meget hård bakke, som på det stejleste stiger med 18%. Alle børnene, trænerne og enkelte motionister var med. Trænerne kørte også løb mod hinanden til sidst.
På vejen hjem kørte vi forbi en kiosk hvor vi kunne købe slik og så gik turen hjem til vandrehjemmet, hvor vi klædte om og hyggede os til vi skulle spise aftensmad.
Så siger vi tak for 98 sjove km i dag lørdag, og ser frem til turen i morgen, hvor vi skal køre hjem med bussen kl. 10.00, bliver sat af ved Cementvej og har så 85 km hjem til klubben på Slagværksvej med forventet ankomst kl. 13.45.

Tak til alle trænerne for at holde turen for os.
Skrevet af Lukas, Peter og Liva

Kalundborg 2018 – næste hold på toppen af bakken.

Afslutningsmiddagen, lørdag aften.
Afslutningsmiddagen var i dag kl. 18.40, som bestod af den lækreste buffet med oksefilet, grønsager i alle mulige varianter samt kartofler og saucer.
Hver aften havde motionskaptajner og licenstrænerne 15 minutters evalueringsmøde efter middagen, her gennemgik vi den forgangne dag samt dagen i morgen. På et efterfølgende møde hver aften kl. 19.45 sad alle ryttere ung som ældre sadlet til stolen, hvor vi i fælles forum hørte om dagens anekdoter, og sjove indslag. Ligesom B&U træner Klaus Paarup uddelte dagens Fidusbamse til Anna Hansen/U11P for fredagens flotteste præsentation. Efter et styrt, stod Anna op på hesten igen og kørte samlet 74 km ligesom de øvrige ryttere – en sur oplevelse med styrtet, men en superglad og stolt pige over at have gennemført dagens ”etape”.

Kalundborg 2018 – modtagerne af hæder lørdag aften

Lørdag blev Fidusbamsen Magnus B. Knudsen/U13 for at have kørt cykelløb mellem de voksne og køre fra dem på Skolebakken – mange gode motionister blev noget stille, da Magnus passerede dem 😊 – ligesom han sluttede af med at køre 7 omgange på Bøgebakken – lidt af en præstation og på 24 tommer hjul – i alt over 80 km.
Efter at vi alle klappede af de unge ryttere for deres flotte præsentationer, kom Bjarne kratholm på banen for at uddele Motions Fidus bamsen til Trine Falck. Trine er helt ny og en uerfaren rytter, men viste stor styrke, da hun vinder de indlagte cykelløb hhv. fredag på Kakaobakken og lørdag på Skolebakken – en så flot præstation, at det er forventeligt at Trine bliver kontaktet af Jesper Thiesen og Tina Dideriksen for en ”prof kontrakt” på Amager Cykle Rings Senior Licens hold.

I aften går vi over til sommertid og de unge ryttere ligger alle i sengen kl. 21.30 – godt trætte, men på den FEDE måde.

I morgen søndag, er det forventeligt at alle de unges forældre står klar med flag og friske ”klappehænder” ved14.00 tiden – måske lidt før 😊

Leave a Reply