DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Amalie forsætter i top 15

Amalie forsætter i top 15

Amalie i front af udbruddet

Amalie i DM trøjen, i front af udbruddet

Amalie kørte søndag Novilon Eurocup (som var det tredje løb ved serien af løb i og omkring Drenthe) i Holland. Torsdag kørte Amalie sit længste løb hidtil i karrieren og løbet søndag var næsten på samme distance knapt 136 km.

Som medlem af Boels-Dolmans holdet havde Amalie opgaven, at prøve at komme med i morgenudbruddet. Det lykkedes til fulde og Amalie kom af sted i et 14 mands udbryd, som skulle vise sig at afgøre løbet. På et tidspunkt kom en gruppe mere fra feltet op til udbruddet og 26 damer kom samlet hjem til stregen.

På billederne på Twitter kunne man se, at Amalie tit lå i front og arbejdede i udbruddet. Løbet blev vundet af Kirsten Wild, som er regerende verdensmester i Scratch og  Amalie’s som er regerende U19 verdensmester i Scratch, spurtede sig til en flot 14. plads, Amalie’s holdkammerat Christine Majerus blev nr. 3.

Kun en tredjedele af feltet fuldførte løbet og danske Julie Leth blev nr. 25.

Det er så Amalie’s tredje top 15 placering på en uge hos de professionelle elite damer – Nu venter der Amalie en mindre pause, efter at have været mere eller mindre i form nogle måneder til både World Cup’s og VM på banen – Pausen bruges, så passende på b.la. at deltage i Amager Cykle Rings træningslejr til Kalundborg.

Den fulde resultatliste og Feltet.dk’s omtale

Leave a Reply