DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Amalie, bedste dansker i brostensløb

Amalie, bedste dansker i brostensløb

Amalie trak i starten af løbet (her i den rød/hvide trøje som nr. 4)

Amalie trak i starten af løbet (her i den rød/hvide trøje som nr. 4)

I damernes Omloop Het Nieuwsblad, var Amalie på forhånd ikke spået de store chancer, da andre af Boel-Dolmans ryttere var udset til at blande sig i topkampen. Amalies opgave var derfor at arbejde for holdet i starten af løbet og evt. komme med i morgenudbrud.

Det var sådan nogenlunde som det gik, Amalie knoklede i starten og måtte derefter falde tilbage. Hun gennemførte dog som nr. 55 og som bedste dansker. Danske team Rytger deltog også, men mere end halvdelen af holdet udgik.

Løbet blev vundet af Hollandske Anna Van der Breggen, Rabobank Liv, foran tre af Amalie’s holdkammerater fra Boel- Dolmans: Ellen Van Dijk, Elizabeth Armitstead, Chantal Blaak og  endnu en holdkammerat Christine Majerus, på 8. pladsen.

Så en pæn succes for holdet og en hård læretid for Amalie, blandt de voksne damer. Som nævnt i optakten også lidt af en omvæltning fra VM på banen i sidste weekend til Belgiske brosten, smalle veje, mure og sidevind.

efterfølgende er der kommet lidt på http://www.feltet.dk/nyheder/hun_lavede_samme_nummer_som_stannard/

Her spurter Amalie om de sekundære placeringer.

Her spurter Amalie om de sekundære placeringer.

Leave a Reply