DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > AL-Bank – Klubmesterskab i enkeltstart 30. maj

AL-Bank – Klubmesterskab i enkeltstart 30. maj

PS: Startlister kan læses her

Det er blevet tid til årets klubmesterskaber i enkeltstart tirsdag den 30. maj 2017. Løbet er åbent for alle aktive medlemmer, og igen i år, også for sponsorer i Amager Cykle Ring. Sponsorer og sponsor gæster kører i egen præmierække om retten til at vinde ”Amager Cykle Ring Enkeltstartmesterskabet 2017 for sponsorer”.

Vi glæder os derfor til at se vores sponsorer samt klubmedlemmer i alle aldersklasser – både mænd og kvinder, unge som gamle, nye som rutinerede.

Efter sidste års succes afvikles enkeltstartsmesterskabet igen på ruten på Amager Fælleden (Kalvebod Fælled / Vest Amager)

Vi vil derfor opfordre jer alle til at tage familie, kollegaer og venner med til en hyggelig aften i klubbens og cyklingens tegn. Efter løbet hygger vi ligesom sidste år på naturskolen med bål og grill hygge – se mere om dette i afsnittet forplejning.

Klubmesterskabet er en god mulighed for at se klubkammeraterne køre og selv prøve kræfter med den nye rute i kamp mod uret.

Samtidigt er der rig mulighed for at opleve den dejlige natur på Fælleden og heppe, når klubkammerater og sponsorer prøver ruten i deres kamp mod uret.

Løbet er som nævnt for alle, og man behøver derfor ikke at være rutineret for at deltage. Læs mere om løbet samt enkeltstart som disciplin nedenfor.

Vi ses til klubmesterskabet!

 

 

Løbet afvikles: tirsdag den 30. maj 2017

Tid: Første start er kl. 18.00, og umiddelbart herefter sendes alle ryttere afsted med et minuts mellemrum

Sted: Amager Fælled ved den røde låge på Otto Baches Allé/Finderupvej

Start: Den ”lille buede vej”, som forbinder Granatvej og Kanalvej

Mål: Kanalvej – lige forbi ”den lille bue”, som forbinder Granatvej og Kanalvej

Hvem kan deltage: Klubbens sponsorerAktive medlemmer af Amager Cykle Ring (ungdom, motion og licens), ryttere på juniorteam Cycling Elite Copenhagen og ryttere på team ACR_FBL Elite – samt aktive medlemmer af Amager Cykle Ring som kører på andre teams. For at blive klubmester skal man have licens for ACR eller team under ACR.

Hvad er enkeltstart: Enkeltstart er i cykelsporten en disciplin, hvor cykelrytterne sendes af sted én ad gangen, typisk med fast tidsinterval på den samme rute. Hver enkelt rytters tid på målstregen registreres, og vinderen af enkeltstarten er således den rytter, der har kørt ruten hurtigst igennem. Det vil sige, at det i højere grad opleves som en kamp mod uret, end som en konkurrence mod andre ryttere. Rutens længde er ca. 18-20 km for voksne.

Arrangør: Amager Cykle Rings B&U-afdeling i samarbejde med Naturstyrelsen og skovrideren på Amager Fælled. Spørgsmål til arrangementet kan rettes til Morten Anderson eller Kenneth Dideriksen.

Parkering: På Finderupvej med indkørsel fra Studsbøl Allé, th. ad Nybøl Allé.

Der må ikke parkeres på den lille parkeringsplads foran den røde låge, da denne er forbeholdt andre gæster ifølge aftale med Naturstyrelsen

Omklædning og toilet (ikke bad): Findes på Naturcenter Amager, ligesom der også er vandpost

 

Tilmelding:

Tilmeldingsfrist: Senest tirsdag den 23. maj kl. 16:00 – der er ikke mulighed for eftertilmelding. Hvis du udebliver uanset årsag eller kommer for sent vil du blive opkrævet de 25 kr.

Sådan tilmelder du dig: Sen en e-mail med din tilmelding til Kenneth Dideriksen på didder14(snabel-a)hotmail.com

Ved tilmelding skal du huske at oplyse: Jeg vil gerne deltage i Enkeltstarten, Dit fulde navn samt din løbsklasse (eksempelvis U11, Dame motion eller sponsor/sponsor gæst)

 

Påklædning for medlemmer i Amager Cykle Ring:

I reglementeret klubtøj iht. klubbens vedtægter Stk. 4a.

(Amager Cykle Ring ’s DCU godkendte enkelstartstarts dragt må naturligvis gerne benyttes)

For nye medlemmer, som er startet efter den 1. januar, og hvor klubben ikke har tøj på lager, er der dispensation for denne vedtægt

Aktive medlemmer af Amager Cykle Ring, som har licens for Teams under DCU,og UCI, skal selvfølgelig køre i teamets godkendte dragt.     

 

Pris for deltagelse:

 • Amager-ryttere: Intet startgebyr
 • Sponsorer og sponsorinviterede gæster: Intet startgebyr

Nummer: Udleveres ved indskrivning. Sørg for at få dit nummer senest 30 minutter før din starttid – har du eget nummer medbringer du meget gerne dette.

Indskrivning: Ingen indskrivning – rytteren skal være i ”startboksen” SENEST 5 minutter før sin starttid (det er ikke muligt at starte, hvis man ikke møder op til sin starttid) – Det er kun ryttere der er kaldt til startboksen og løbsledere som må færdes i og om ”startboksen – forældre og øvrige tilskuere skal blive bag afspærringen.

Forplejning: Efter løbet vil vi som sidste år tilbyde Amager Ringriddere, som er saftige og lækre hjemmelavet medisterpølser stegt over grillen, hjemmelavet snobrødsdej som man selv griller over åben ild, kaffe samt sodavand – alt sammen til meget rimelige priser.

HUSK derfor lidt lommepenge og nyd solnedgangen med dine klubkammerater. Det var super hyggeligt sidste år.

Affald: Der er affaldsbeholdere ved start og mål. Disse skal anvendes!

Kontaktperson:

 • For sponsorer og sponsorinviterede gæster: Kenneth Dideriksen, e-mail til didder14(snabel-a)hotmail.com
 • For Amager-ryttere: Morten Andersson, e-mail til mail mortenandersons(snabel-a)gmail.com

 

Rutebeskrivelser

U11, U11P, U13, U13P, U15 og U16P:

Distance: 10 km

Start ved ”den lille bue”, som forbinder Granatvej og Kanalvej à kør ad Kanalvej til det første fugletårn på ydersiden af diget med udsigt til havet à vendepunkt ved fugletårnet og retur i retning mod den røde låge ved Finderupvej med stop lige efter ”den lille bue” på Kanalvej. Vendepunktet er markeret med orange kegle

Alle øvrige

Distance: 20 km

Start ved ”den lille bue”, som forbinder Granatvej og Kanalvej, kør ad Kanalvej og videre på ydersiden af diget i retning mod broen à vendepunkt lige før dyreristen ved broen à retur i retning mod den røde låge ved Finderupvej med stop lige efter ”den lille bue” på Kanalvej. Vendepunkt er markeret med orange kegle

 

OBS!

Ruten er offentlig, og gældende færdselsregler på Fælleden skal overholdes, så vi kan få godkendelse til lignende arrangementer fremadrettet

 

Startrækkefølge:

 • U11
 • U11P
 • U13
 • U13P
 • U15
 • U16P
 • Dame Motion
 • Dame Junior
 • Herre Motion
 • Dame Licens
 • U17
 • Sponsor og sponsor gæster
 • Licens H-klasserne
 • U19
 • Herre D, C, B og A

 

Startrækkefølgen vil kunne ses på Amager Cykle Rings hjemmeside, senest fredag den 26. maj kl. 21:00

Opvarmning: Må kun ske på Kanalvej ud imod ”vejs ende” – der må IKKE opvarmes på Kalvebod Sti – stien i retning mod broen

Præmier: Blomster til første pladsen samt gavekort til Amager Cykle Rings cykel tøj for 1-3 pladsen i alle klasser

Vi glæder os til at se alle vore sponsorerer, sponsorgæster samt alle aktive ryttere i Amager Cykle Ring

 

Med venlig hilsen

 

Amager Cykle Ring

Motionsafdelingen, Licensafdelingen, sponsorudvalget, og Børne- & Ungdomsafdelingen

HUSK Tilmeldingsfrist: Senest tirsdag den 23. maj kl. 16:00

 

Ruten:

Rute klubmesterskab i enkeltstart

 

Lidt billeder fra sidste år:

1 Response

 1. Pingback : Amager Cykle Ring

Leave a Reply