DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > 2018 træningslejr for alle licensryttere – Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

2018 træningslejr for alle licensryttere – Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Træningslejr uge 10 fra 2.-10. marts 2018

Traditionen tro afholdes den årlige træningslejr i Nerja, Spanien. Nerja ligger omkring 50 km fra Málaga i et fantastisk varieret cykelterræn fra gode opkørsler til den flade kystvej hvor der altid er garanti for en god skiltespurt og gode intervaller i det kuperede terræn bag kysten.

For at sikre alle den bedste træning, kan rytterne vælge mellem flere hold der har hvert sit niveau og træningsprogram. Alle hold vil blive anført af en kaptajn som har godt kendskab til området.

Igen i år bor vi her: http://www.nerjavacaciones.com

Lejlighederne er udstyret med køkken, så der er op til en selv, om der skal laves mad hjemme eller spises på en af Nerja’s mange restauranter.

Pris for lejlighed samt transport mellem Nerja og lufthavnen i Malaga ligger på omkring 1.500 kroner per person samt 200 kroner for bustransfer.

Vi har i år lavet en aftale med SAS om en gruppe billet så alle kan komme afsted for den samme pris (ca. 1.500 kr.). Alt man skal gøre er at tilmelde sig her og overføre et depositum på 1000 kr. Gruppebilletten som vi har ordnet inkluderer 2 stykker bagage (kuffert og cykel) + håndbagage.

Den samlede pris for hele træningslejren er dermed 3.200 kr.

Husk at der er tilskud til ryttere der skal køre licens i 2018.

 

Tidspunkter og tilmelding:

Vi flyver til Málaga med udrejse fredag den 2. marts kl. 06.00 og ankomst 09.40 i Málaga. Hjemtur er lørdag den 10. marts kl. 19.55 og ankomst kl. 23.40. Der cykles både på ankomst- og hjemtur-dagen.

Send mail til Jesper Thiesen (jesper.thiesen@gmail.com) med ” Malaga 2018” i emnefeltet og overfør inden den 20. november depositummet på 1.000 kr. til klubbens konto, hvor du skal skrive ”FLY+ dit navn”.

Derefter vil du blive inviteret til et Facebook-event, hvor alle informationer omkring træningslejren vil fremgå foruden det resterende beløb, der skal betales, når klubtilskuddet er trukket fra.

Bankoplysninger til ACR kontoen hos Arbejdernes Landsbank:

Reg nr: 5321 Konto: 0251968

OBS! Senest tilmelding og indbetaling er mandag den 20. november 2017.

Se gerne Alexanders Bojsens to legendariske film om hvordan det er at være på træningslejr med ACR.

https://www.youtube.com/watch?v=iURjMA804FY

https://www.youtube.com/watch?v=lSOL51LwrLM

Nerja, Malaga

 

1 Response

  1. Pingback : Betalingsfrist Licens træningslejr Nerja 5. februar – Amager Cykle Ring

Leave a Reply